14 okt. 2012

Autumn

Hej det var en stund sen sist! Har haft så mycket att göra men för lite tid så bloggandet har lämnat lite efter. Har redan haft några prov och fler kommer vi att ha vilket är ganska stressande :/.   Men som tur så har vi höstlov snart fast det bara är typ 2 dagar + helgen,  men bättre än inget alls, eller hur? :)
Igår kom Johanna hit då vi skulle skriva en hälsa uppsats och jaa det var lika kul som alltid! :D  Var ensam hemma för att mamma och pappa var till Haparanda och storasystern var vid pojkvännens, så var ensam med hunden och tog det lungt. :) Fick världens mysigaste fluff sockor av mamma och pappa + lite annat när dom kom hem :') Kan kanske visa bild senare!

Sådär annars är det så mysigt då det blir höst för man får börja ha mer kläder på sig och tända på ljus och ha det sådär allmänt mysigt, vilket jag tycker om! :') Sabina fixade en ny design åt mig nu som jag tycker jätte mycket om, den är så fin :') så nu kanske jag får lite mer lust att blogga !  Haha jaa det här blev en ganska osammanhängande text men en liten uppdatering iaf!  Hade bra!<3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar